Millist tekki lapsele valida?

Poodides on lai valik beebitekke, mis on valmistatud sünteetilistest materjalidest, millele on lisatud näiteks polüestrit või akrüüli. Neid sisaldavad tooted on populaarsed kuna on odavad. Me ei soovita neid lastele, kuna need on materjalid, mis ei lase nahal hingata. Seetõttu on looduslikud silmkoelised tekid teadlike vanemate seas üha enam hinnatud. Miks see nii on? Need on looduslikud tooted, need on ohutud ja hingavad. Jättes lapse üksi voodisse, võib juhtuda, et tekk võib katta juhuslikult lapse näo. Seetõttu on oluline, et tekk laseks õhku läbi. Kahjuks sünteetilisest materjalist tekk ei ole nii hingav kui looduslikust materjalist tekk.

Meie lastele mõeldud kootud tekid sobivad täielikult aastaringseks kasutamiseks, kuid teki valik sõltub teie lapse eelistustest. Tekkide paksuse ja tooraine tõttu oleme siiski loonud kaks tootekategooriat: aastaringsed tekid ja kerged tekid.

1. Aastaringsed tekid lastele

– Bambusest tekid lastele


Bambusest tekid on klassikalised kootud tekid, Skandinaavia minimalistlikus stiilis, mis on eriti pehmed. Need on valmistatud sertifitseeritud bambuslõngast, millele on lisatud puuvilla. Bambusest tekid sobivad ideaalselt beebi nahale – nad imavad niiskust, hoides seda nahast eemal, neil on termoregulatoorsed omadused, see tähendab, et need ei lase lapsel üle kuumeneda. Bambusest tekk sobib ideaalselt lastevoodisse, lapsevankrisse või turvatooli. MEMI valikust leiad 18 erivärvi bambusest tekki. Tekk kaalub ~600g.

– Kahepoolsed kootud tekid

Need on kahepoolsed kootud tekid, mille üks pool on dekoratiivne ja teine ​​sile. Omaduste poolest ei erine nad ülaltoodud klassikalisest variandist. Nende peamiseks erinevuseks on paksus – need on kergemad tekid (400–430g).

– Eukalüpti tekid

Eukalüpti, millest tekke valmistatakse, kasvatatakse toidukultuuride jaoks sobimatutes piirkondades. See kasvab väga kiiresti ega vaja niisutamist ega pestitsiidide kasutamist. Meie eukalüpti tekkidel on mitmeid olulisi omadusi. Need on antibakteriaalsed ja allergiavastased. Elegantsest ja kohevast lõngast valmistatud tekid kaaluvad 600–630g. Tekk on teie lapse keha jaoks suurepärane termoregulaator. Seetõttu sobivad need ideaalselt jalutamiseks nii külmematel kui ka soojematel päevadel. Oluline on ka see, et tekid kaitsevad UV-kiirguse eest, pakkudes kaitset päikese eest.

– Meriinovillast tekid

Meriino on villa tüüp, mida iseloomustab elastsus, delikaatsus, kergus ja pehmus, tänu millele, erinevalt tavalisest villast, see “ei kraabi” nahka. Seda lõnga soovitatakse eriti talvel, kuid meie arvates sobib see termoregulatsiooni funktsiooni tõttu kindlasti aastaringselt. Meriino on üks hingavam kiud, see võib absorbeerida suures koguses niiskust, mis eemaldub nahalt. Kaitseb suurepäraselt UV-kiirte eest. Meriino tekid on allergiavastased ja antibakteriaalsed, tõrjuvad tolmu ja lesta. See on ideaalne valik inimestele, kes hoolivad keskkonnast. Meriinovillast tekid on 100% biolagunevad. Veelgi enam, nende kiududel on looduslik välimine kaitsekiht, mis takistab plekkide imendumist. Seetõttu ei vaja see sagedast pesemist, kuid ärge unustage seda pesta ainult programmis “whool”, sest kõik muud kahjustavad seda pöördumatult. Teki kaal on umbes 400g.

– Puuvillast tekid

Kvaliteetsest sertifitseeritud puuvillast kootud tekid iseloomuliku originaalse kootud tekstiiliga. Need on õrnad ja pehmed ning ei ärrita lapse nahka. Täiuslikult soe, lastes nahal samal ajal vabalt hingata. Tekid kaaluvad 500-520 g. Puuvillast tekke on väga lihtne puhastada, seega sobivad need suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks.

2. Kerged tekid

Õrnad ja kerged tekid, mis sobivad ideaalselt soojemateks päevadeks.

– Hõbedaniidiga tekk

Skandinaavia minimalistlikus stiilis loodud tekid, rikastatud hõbedaioonidega. Suure suuruse ja elastse kudumise tõttu sobivad need suurepäraselt lapse mähkimiseks ning hilisemas eluetapis toimivad tekina. Nii suur suurus sobib ideaalselt ka 4-5-aastasele lapsele. SILVERPLUS®, millega tekid on rikastatud, omab positiivset mõju naha tervisele. See hoiab ära maja tolmulestade arengu, mis on laste ja imikute allergia üks peamisi põhjustajaid. Tekid ei põhjusta naha ülitundlikkust, ärritust ega oma ka toksilisi omadusi. Neil on positiivne mõju nahakahjustuste vastu, sealhulgas AD (atoopiline dermatiit). Tekid on valmistatud bambuslõngast, tänu millele on neil antibakteriaalsed ja seenevastased omadused. Need reguleerivad suurepäraselt temperatuuri, imavad vett ja neelavad UV-kiirgust. Nende kaal on umbes 300g.

– Õhuline bambusest tekk

Tekid, mille kudumine on kunstiteos. 80×100 õhulise kujundusega tekk on kuni 5-aastastele lastele. Vaatamata oma õhulisele punutisele on tekkidel termoregulatoorsed omadused. Need sobivad suurepäraselt kuumadeks päevadeks.

– Bambus-linased tekid ja lapid

Need on unikaalsest esmaklassilisest kangast valmistatud tekid/lapid. Sametine õrn žakaarkangas, milles on ühendatud bambus ja lina, mis lisaks tervist edendavatele omadustele on ka täielikult biolagunev. Bambuse ja linase kombinatsioon on loonud kanga, mis avaldab muljet esimesest puudutusest.

– Bambusest musliin

Ideaalne nii vastsündinu kui ka vanema lapse tundlikule nahale (soovitatav atoopilise dermatiidi korral). Bambusest musliin imab niiskust ja hoiab selle nahast eemal. Hoiab ära ülekuumenemise. Kaitseb UV-kiirte eest.

– 100% bambusest tekk

Kvaliteetsest bambuskangast valmistatud tekk, äärmiselt õrn ja meeldiv puudutusele, sobib ideaalselt tundlikule nahale. Bambuskangas imab niiskust, on termoreguleerivate omadustega ja kaitseb UV-kiirte eest.

Tekkide kujundamisel on kasutatud loodusest saadud inspiratsiooni, mistõttu on need ainulaadsed, minimalistlikud ja ajatud.

Memi tekid